tag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post2776114522836722866..comments2024-01-02T07:15:11.868+02:00Comments on Hiidenuhman keittiössä: Kesäkurpitsa-suklaamuffinssitHiidenuhmahttp://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-62847723653160292662014-07-22T10:53:03.707+03:002014-07-22T10:53:03.707+03:00Hei!
Testasin tämän ohjeen mutta meni pikkuisen pi...Hei!<br />Testasin tämän ohjeen mutta meni pikkuisen pipariksi! Ensinnäkin paistoin ne liian tummiksi päältä mutta jäivät raaoiksi sisältä. Se osuus joka oli kypsää, oli kyllä muhevaa, kesäkurpitsa on tosi kiva idea! Toiseksi tyrin sokerissa. Minulla oli vain karppisokeria ja vaikka laitoin sitä puolet ohjeen määrästä eli 2dl, maku oli niin hirvittävän makean pistävä! Ilmeisesti tomu on niin kevyenkevyttä että puolittaminenkin oli liikaa. Vai onko tuossa sokerissa noin pistävä makeus? Vai onko muutaman viikon irtiotto makeasta elämästä jo muuttanut makuaistia niin että se mikä ennen oli namia, ei ole enää... Kun saan käsiini tuota tomua, testaan reseptin uudestaan ja säädän uunin lämmönkin kohilleen.<br />Kiitos siis tästäkin kivasta reseptistä!<br /><br />T. UppeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-25942947526136055372011-11-01T13:03:32.904+02:002011-11-01T13:03:32.904+02:00Kotiäiti: toivottavasti tykästyt tomuun. Minulla o...Kotiäiti: toivottavasti tykästyt tomuun. Minulla on tarkoitus testata saako sillä koristeltua pipareita, mutta palaan siihen vähän myöhemmin. Selvennyksenä vielä, että pystyyhän tuolla tomulla tomuttelemaan vaikka mitä leivonnaisia ja muita herkkuja, mutta aikomukseni on kokeilla koritelupikeerin valmistamista.<br /><br />Kyllä sitä varmaan parempaa jälkeä saa aikaiseksi, jos vähän kouluttautuu kuvaamisen suhteen. Vielä kun saisin kamerani huollosta takaisin (tosin suurin osa kuvistani on kännykällä räpsittyjä, laiskuuttani, anteeksi siitä).Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-25079075534995057332011-11-01T09:15:05.393+02:002011-11-01T09:15:05.393+02:00Tuo kurssi on käynyt minunkin mielessä! Kannattaa ...Tuo kurssi on käynyt minunkin mielessä! Kannattaa kyllä käydä. Sukulaiseni kävi ja sen oikeasti huomaa kuvista!!<br /><br />Jep! Tilaan tomua :)<br />Ja saisivat kyllä maksaa :D :DSuvianne Lasanenhttps://www.blogger.com/profile/10003733847773026301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-25998016538656156372011-10-30T18:29:59.546+02:002011-10-30T18:29:59.546+02:00Kotiäiti: Kiitos kaunis!
Kokeile Sukrintomua, se...Kotiäiti: Kiitos kaunis! <br /><br />Kokeile Sukrintomua, se on rypälesokerista käymisteitse valmistettu - ainakin kuulostaa luonteikkaalta eikä ihan teolliselta. Se maistuu myös makoisalle ja toimii mielestäni oivasti. Sukrintomu on myös käyttökelpoinen makeutusaine monessa muussakin leivonnassa ym. - minulle pitäisi maksaa näistä mainoksista ;) <br /><br />Kotiäiti olet ihan liian kiltti näistä minun valokuvistani. Minulla ei ole mitään osaamista kuvaamisessa, ikävä kyllä. Yritän vasta päästä valokuvausurssille ensi vuoden keväänä jos mahtuisin mukaan.Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-11898313196919749982011-10-30T18:05:33.776+02:002011-10-30T18:05:33.776+02:00Aivan ihanan näköistä!! Tekisipä mieli ostaa tuota...Aivan ihanan näköistä!! Tekisipä mieli ostaa tuota sukrin tomua. Antaisi vähän ulottuvuutta leivontaan.<br />Sinun kuvat on niin kauniita. Tee joskus niksijuttu kuvaukseen :)Suvianne Lasanenhttps://www.blogger.com/profile/10003733847773026301noreply@blogger.com