tag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post3008114847814216720..comments2024-01-02T07:15:11.868+02:00Comments on Hiidenuhman keittiössä: Vihreät valkosipulipavut ja lounas Turussa Hiidenuhmahttp://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-28724912034401702032013-08-14T08:58:42.468+03:002013-08-14T08:58:42.468+03:00Tuoreet pavut rokkaavat! Oi miten oiva idea ripsau...Tuoreet pavut rokkaavat! Oi miten oiva idea ripsauttaa joukkoon paistettua pekonia! Nam!Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-13696941612270835752013-08-13T21:22:28.190+03:002013-08-13T21:22:28.190+03:00Tätä meilläkin on tehty, ihanaa on. Olen välillä l...Tätä meilläkin on tehty, ihanaa on. Olen välillä lisännyt vielä mukaan vähän rapeaksi paistettuja pekonikuutioita, suolaakaan ei tarvitse silloin juurikaan lisätä. Vihreät pavut on kyllä hyviä, varsinkin tuoreena valmistettuina. Ja paljon valkosipulia mukaan!Peppilottanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-19155295273946593932013-08-01T09:05:49.793+03:002013-08-01T09:05:49.793+03:00Samaan tulokseen pääsee usealla tavalla :) Pavut o...Samaan tulokseen pääsee usealla tavalla :) Pavut ovatkin ihania. Voi olla, että nyt loppukesän syön papuja ihan älyttömän paljon. <br /><br />Teillä on mahtava tilaisuus kokeilla kaikkia ihania tuoreita vihanneksia, mitä siellä torilla ja puodeissa myydään. Harmi, että keltaiset pavut eivät suostuneet yhteistyöhön ensi yrittämällä. Olen vihreän pavun värinen positiivisesta kateudesta niistä kaikista herkuista, mitä pääsette kokeilemaan: juustot, leikkeleet ja upeat tuoreet vihannekset. Nam. Niin ja mukavaa lomailua teille!Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-84155168027720592492013-07-31T23:54:53.795+03:002013-07-31T23:54:53.795+03:00Meillä tehdään tälläisiä tosi usein, mutta oikaise...Meillä tehdään tälläisiä tosi usein, mutta oikaisemme usein heittämällä valkosipulin keitettyjen papujen päälle, kannen alle muhimaan. <br /><br />Tänään tehtiin täällä Ranskassa keltaisia papuja, hassuja kun eivät meinanneett kypsyä ja sitten kun kypsyivät olivat vähän nahistuneita - aina pitää harvinaisemman aineksen kanssa päästä sinuiksi... Patahttp://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-81511937982830084772013-07-30T19:06:07.914+03:002013-07-30T19:06:07.914+03:00Noh, minäkin taidan käyttää vähän kaikessa valkosi...Noh, minäkin taidan käyttää vähän kaikessa valkosipulia. Se on sellainen luottomauste ;)Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-1379805443084545332013-07-30T18:23:18.428+03:002013-07-30T18:23:18.428+03:00Kyllä, tällaiset valkosipulipavut ovat tosi herkul...Kyllä, tällaiset valkosipulipavut ovat tosi herkullisia! Minä tosin tykkään valkosipulista joka ruuassa, laitan sitä purkkihernekeittoonkin.Paulahttps://www.blogger.com/profile/13328149325101156562noreply@blogger.com