tag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post3282099863965157760..comments2024-01-02T07:15:11.868+02:00Comments on Hiidenuhman keittiössä: Marinoidut vihreät pavutHiidenuhmahttp://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-74334431640178341942013-08-16T14:42:15.011+03:002013-08-16T14:42:15.011+03:00Jeps, suosikkimausteita minullekin – olen juuri te...Jeps, suosikkimausteita minullekin – olen juuri tekemässä uutta reseptiä, johon olen jälleen laittamassa muun muassa korianteria ja juustokuminaa. Tällä kertaa broilerista, mutta palailen siihen vähän myöhemmin ;)Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-54186504424634446552013-08-16T11:09:10.929+03:002013-08-16T11:09:10.929+03:00Täällä yksi papufani lisää. Jos huomenna torilla o...Täällä yksi papufani lisää. Jos huomenna torilla on vielä papuja tarjolla, niin tätä pitää testata, kaikki, missä on korianteria ja juustokuminaa, on hyvää!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-51261351832814714102013-08-14T08:55:40.977+03:002013-08-14T08:55:40.977+03:00Papupelto – oi mikä ihanuus! Meillä kasvimaa koton...Papupelto – oi mikä ihanuus! Meillä kasvimaa kotona on niin sanotusti paketissa eli kasvaa erittäin iloisesti rikkaruohoa ;)Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-73401198689039492232013-08-13T16:00:00.719+03:002013-08-13T16:00:00.719+03:00Tulipas kreivin aikaan, papupelto (2 neliömetriä;)...Tulipas kreivin aikaan, papupelto (2 neliömetriä;) odottaa kovasti kerääjäänsä! Heti kokeiluun!Patahttp://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-19436713320996440042013-08-13T14:23:14.736+03:002013-08-13T14:23:14.736+03:00Itse en malta olla syömättä lämpimänä, joten "...Itse en malta olla syömättä lämpimänä, joten "joudun" tekemään ensin lämpimänä versiona. Jos jotain jää yli, laitan ne jääkaappiin ja laitan tarjolle kylmänä lisukkeena. Jos teen yhdeksi lisukkeeksi noutopöytään, teen sen valmiiksi kylmänä. Hmm. En osaa valita...ehkä lämpimänä hitusen enemmän, mutta kylmänäkin ihanaa. Tykkään molemmista ;)Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-71751419778502717832013-08-13T12:29:43.300+03:002013-08-13T12:29:43.300+03:00Kummista tykkäät enemmän, lämpimistä vai kylmistä?...Kummista tykkäät enemmän, lämpimistä vai kylmistä? Minä en ole koskaan kokeillut kylminä, mutta nyt aion testata. Pidän vihreistä pavuista kovasti. Ne on kesän ihan kohokohtia. Ovat niin kauniitakin.Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-36088552158032898392013-08-12T10:59:00.095+03:002013-08-12T10:59:00.095+03:00Jee. Elämä on ihanaa, papujen kera vielä ihanampaa...Jee. Elämä on ihanaa, papujen kera vielä ihanampaa ;)Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-63742069007245570372013-08-12T10:31:45.194+03:002013-08-12T10:31:45.194+03:00Haa, toinen papufani kiittää ja kuittaa, tämän ohj...Haa, toinen papufani kiittää ja kuittaa, tämän ohjeen tulen toteuttamaan!Riittahttp://masutoaitemu.wordpress.comnoreply@blogger.com