tag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post337647308694260340..comments2024-01-02T07:15:11.868+02:00Comments on Hiidenuhman keittiössä: Paulan pesto ja Henri Alénin pesto-mozzarellarullaHiidenuhmahttp://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-87986810661921623412016-04-30T16:16:25.584+03:002016-04-30T16:16:25.584+03:00Eipä kestä. Hauskaa vappua sinullekin!Eipä kestä. Hauskaa vappua sinullekin!Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-68794011266511276372016-04-30T09:16:39.022+03:002016-04-30T09:16:39.022+03:00Kiva kuulla! Kiitos :)
Ja mukavaa vappua!
-Tiltu...Kiva kuulla! Kiitos :)<br />Ja mukavaa vappua!<br /><br />-TiltuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-44247190326182687572016-04-29T23:44:47.258+03:002016-04-29T23:44:47.258+03:00Nämä on erittäin helppoja syödä. Jos tarjoaisin ta...Nämä on erittäin helppoja syödä. Jos tarjoaisin tapasten tapaan, laittaisin tikkuja vähintään tarjolle, jollen laittaisi niitä jo valmiiksi.Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-76158255848114897312016-04-29T23:43:02.148+03:002016-04-29T23:43:02.148+03:00Kun mozzarellapalloa muotoilee kelmun välissä, se ...Kun mozzarellapalloa muotoilee kelmun välissä, se on suhteellisen pehmeää. Kun otat valmiin mozzarellarullan jääkaapista, se on jähmeähkö.Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-21809701190256083002016-04-29T20:26:04.338+03:002016-04-29T20:26:04.338+03:00Ainiin, piti vielä kysyä, miten helppoa näitä on s...Ainiin, piti vielä kysyä, miten helppoa näitä on syödä? Sotkeeko, pysyykö hyvin kasassa? Onko helppo ottaa esim hammastikulla tarjoiluastiasta lautaselle?<br /><br />-TiltuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-2775322588738761962016-04-29T20:21:46.147+03:002016-04-29T20:21:46.147+03:00Löysinpä lisää potentiaalisia tapas-tarjottavia! M...Löysinpä lisää potentiaalisia tapas-tarjottavia! Miltä mozzarellapalan pitäisi tuntua kun se on valmis? Kiinteä mutta pehmeä? Vaiko ihan muovailtavaa massaa?<br /><br />-TiltuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-91740508441336163522014-03-02T15:58:05.266+02:002014-03-02T15:58:05.266+02:00Outs! Pitääkin itse kokeilla, jos hauduttelisi moz...Outs! Pitääkin itse kokeilla, jos hauduttelisi mozzarellan kulhossa, johon kaataisi kiehuvaa vettä ja laittaisi kannen siihen päälle – tosin siinä voi käydä, kuten sinulle, että pinta sulaisi liian nopeasti. Laitan tänne infoa, kuinka onnistuin. <br /><br />Toivottavasti rulla maistui kuitenkin hyvälle!Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-20091886794817013522014-02-25T18:01:17.502+02:002014-02-25T18:01:17.502+02:00mozarellapallo alkoi pehmetä pinnasta ja tarttua k...mozarellapallo alkoi pehmetä pinnasta ja tarttua kattilan pohjaan ja reunoihin jo siinä vaiheessa kun juustopallo oli sisältä vielä kova. puolitin pallot ja odotin vielä hetken. sain kun sainkin tehtyä liisteristä jonkunlaisen rullan. <br /><br />lillukkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-8876160031972034582014-02-20T09:17:14.855+02:002014-02-20T09:17:14.855+02:00Kiitos Merja :)
Innostuin reseptistä, jos sitä se...Kiitos Merja :)<br /><br />Innostuin reseptistä, jos sitä sellaiseksi voi yksinkertaisuuden takia kutsuakaan, juuri sen ainesten herkullisuuden ja ohjeen helppouden takia. Minua miellyttää myös mozzasiivujen monikäyttöisyys.<br /><br />Juu, liinan olen saanut äidiltäni ja sillä on jonkin verran ikää. Arvostan suuresti kauniita käsitöitä. Joitain kauniita liinoja olen onnistunut löytämään saaristossa kirpputoreilta.<br /><br />Bloggeri, ainakin minulla, tuppaa tummentamaan vaaleita kuvia. Yllä oleva pestokuva on raikas, mutta muut kuvat, joiden piti olla heleän vaaleita ovatkin tunkkaisia. Olen poistanut bloggerin automaattisen kuvien korjailun, mutta silti harmittavia muutoksia tuntuu tulevan. Hyvä idea tuo kuvien ylivaalentaminen. Taidan kokeilla sitä seuraavaksi, kunhan vaan muistan tehdä sen ;) Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-78952363928714911102014-02-20T09:06:04.434+02:002014-02-20T09:06:04.434+02:00Hyvä kysymys lillukka! Onneksi en vastannut ihan h...Hyvä kysymys lillukka! Onneksi en vastannut ihan heti kysymyksesi, sillä olen pohtinut asiaa hiukan. En ole kokeillut valmistaa – vielä – kattilassa, mutta uskoisin sen onnistuvan. Luultavimmin ei kannata keittää kovin porisevasti, vaan lämmittää mozzarellapalloja hiljakseen miedolla lämmöllä, kunnes pehmenevät. Jos liemi ei peitä mozzarellapalloja kokonaan, joka lienee todennäköistä, lisäisin vettä peittämään pallot. <br /><br />Laita tähän viestiä, jos kokeilet! Sinällään mikroa ei oikeasti kotona tarvita, mielestäni se on turhake ;)Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-32948042477981490202014-02-20T08:59:40.029+02:002014-02-20T08:59:40.029+02:00Kiitos Siiri :)
Hyviä olivat ja esillepanoa vasta...Kiitos Siiri :)<br /><br />Hyviä olivat ja esillepanoa vasta opettelen ;)Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-46762398771161434652014-02-20T08:58:15.256+02:002014-02-20T08:58:15.256+02:00Kiitos Luimupupu :)
Luulen laittaneeni niitä blog...Kiitos Luimupupu :)<br /><br />Luulen laittaneeni niitä bloggerin arvoja kuntoon, mutta voi olla, etten kuitenkaan ole osannut ihan kaikkea tehdä ;) Täytyy kait puuhastella enemmän näiden kuvien kanssa.<br /><br />Loistava varoitus! Selailin aihetta jonkin verran ja löysin tuon saman jutun sembamännyn siemenistä ja pinjasuusta. Jatkossa ostan vain hoikempia pinjansiemeniä. Simpura kuitenkin, että kaupoissa myydään väärällä nimellä noita siemeniä. Pitäisiköhän nousta barrikaadeille? <br /><br />Tässä pari linkkiä pinjoista:<br /><br />http://www.laakarilehti.fi/uutinen.html?type=1/news_id%3D10729/Kaikki+maistuu+metallilta+%EF%BF%BD+s%EF%BF%BDik%EF%BF%BD+potilas+pinjansiemeni%EF%BF%BD?<br /><br />http://en.wikipedia.org/wiki/Pine_nut#cite_note-14Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-6246322984504463072014-02-20T08:25:49.602+02:002014-02-20T08:25:49.602+02:00Kiitos Rommirusina :)
Kun laitoin tarjolle mozzar...Kiitos Rommirusina :)<br /><br />Kun laitoin tarjolle mozzarullan, perheeni napsi niitä innoissaan. Meillä menee napostelupalana, mutta ajattelin kokeilla laittaa joku kerta juuri buffetpöytään, kun on vieraita vähän enemmän ;)Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-77767660325295588932014-02-19T22:07:40.030+02:002014-02-19T22:07:40.030+02:00Suosikkiainekset yhdistetty ja ihanan yksinkertain...Suosikkiainekset yhdistetty ja ihanan yksinkertainen! Kaunis pöytäliina, onko perintökalleus?<br /><br />Onko bloggeri jotenkin erityinen tummentamaan kuvia? Verkkoselain aina tummentaa hyvää kuvaa pari pykälää, siksi vedän aina vähän yli, oli julkaisujärjestelmä mikä hyvänsä. Merjahttp://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-16314109226744609142014-02-18T16:01:41.761+02:002014-02-18T16:01:41.761+02:00jos ei ole mikroa... keitetäänkö kattilassa?
- li...jos ei ole mikroa... keitetäänkö kattilassa?<br /><br />- lillukkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-57884244745045956592014-02-18T10:29:11.377+02:002014-02-18T10:29:11.377+02:00Oih, kuullostaa ihanalta! Todella kaunis esillepan...Oih, kuullostaa ihanalta! Todella kaunis esillepano kaiken lisäksi. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-37930717518199222052014-02-17T22:29:36.281+02:002014-02-17T22:29:36.281+02:00Jossain näin ohjeita Bloggerin kuvien laadun paran...Jossain näin ohjeita Bloggerin kuvien laadun parantamiseen, muistaakseni html-koodissa pitää muuttaa jotain arvoja, kannattaa googlata.<br />Pssst, kannattaa välttää noita pyöreämpiä "pinjan"siemeniä (jotka oikeasti ovat sembramännystä). Niistä voi saada "pine mouth"in, joka on jokseenkin karmaiseva kokemus, kaikki maistuu ihan kauhealle pari viikkoa. Se oli niin kamalaa, että minun ihan pakko aina varoittaa ihmisiä kun noita siemeniä kuvissa. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-28925520131598840542014-02-17T17:52:54.368+02:002014-02-17T17:52:54.368+02:00Onpas kauniita annoksia! Tämähän on aivan loistava...Onpas kauniita annoksia! Tämähän on aivan loistava tarjottava vaikka buffetpöytään tai muuten vaan naposteltavaksi. (Jostain syystä bloggeri tosiaan tuntuu välillä "tummentavan" kuvia, mistäköhän se johtuu..?)Rommirusinahttps://www.blogger.com/profile/17824854550350991836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-42521554967496533762014-02-17T17:08:22.879+02:002014-02-17T17:08:22.879+02:00Kiitos Jael :)
Olin jo Henrin haastattelua kuunne...Kiitos Jael :)<br /><br />Olin jo Henrin haastattelua kuunnellessani aivan myyty mozzarullasta.<br /><br />Kyllä, kyllä, kyllä – Itse tehty pesto on raikasta, hyvää ja parasta kaikista! Minä vähän vaihtelen mitä rouhetta laitan pestoon. Vähän sen mukaan, minkä kanssa sitä tarjoan ja vielä enemmän sillä perusteella, mitä kotoa löytyy ;) Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-74453131244998387942014-02-17T17:03:16.501+02:002014-02-17T17:03:16.501+02:00Kiva tapa käyttää mozzarellaa:) ja itse olen tottu...Kiva tapa käyttää mozzarellaa:) ja itse olen tottunut tekemään pestoni paahdetulla mantelilla.Itse tehty pesto on parasta!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com