tag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post6206522299492997988..comments2024-01-02T07:15:11.868+02:00Comments on Hiidenuhman keittiössä: Limelohi ja kurkuma-limekastikeHiidenuhmahttp://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-11054865060446971362016-04-28T12:37:32.044+03:002016-04-28T12:37:32.044+03:00Mielenkiintoista, mitä kautta kukin on blogiini al...Mielenkiintoista, mitä kautta kukin on blogiini alun perin löytänyt. Kurkuma-limekastike on yksinkertainen ja toimiva resepti. Tälläistä perusreseptiä onkin helppoa ja kivaa muunnella!<br /><br />Teillä on kiva blogi, jota seurailen vastaisuudessa! Kiitos vinkistä.Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-11979556143607993702016-04-22T17:27:51.049+03:002016-04-22T17:27:51.049+03:00Tästä reseptistä alkoi taannoin blogisi seuraamine...Tästä reseptistä alkoi taannoin blogisi seuraaminen.. Pääsi siksi osin jopa juuri perustettuun blogiin. Kastike on tosi kiva ja sitä on tullutkin muunneltua monin tavoin. Huippublogi - keliaakikko kiittää.Tiinahttps://www.blogger.com/profile/17643874994010335004noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-16991762380975096452013-03-04T15:12:01.837+02:002013-03-04T15:12:01.837+02:00Kiitos!
Unohdinkin mainita nuo appelsiinit :) eri...Kiitos!<br /><br />Unohdinkin mainita nuo appelsiinit :) erinomainen lisäys!<br /><br />Taisin vähän paasata tuossa yllä kalan tuoreudesta, mutta minusta se on kalan suhteen hirmuisan tärkeä ominaisuus.Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5798783689723192788.post-76233155016091258692013-03-04T12:09:35.096+02:002013-03-04T12:09:35.096+02:00Herkullisen näköinen annos.:) Erilaiset sitrushede...Herkullisen näköinen annos.:) Erilaiset sitrushedelmät sopivat loistavasti rasvaiselle lohelle. Jopa appelsiini sopii lohen kanssa hyvin yhteen.:)<br /><br />Meillä suuri osa kaloista pyydetään itse, varsinkin näin talviaikaan. Tuoretta kalaa on todella oppinut arvostamaan! Tänä talvena on tehnyt pahaa katsella kaupan kalatiskillä viikon vanhoja mateita, joissa on vielä nahka ja sisukset paikoillaan. Niistä on jo päälle päin nähnyt, että pilaantuminen on pitkällä. Ei tulisi mieleenkään ostaa niitä kalliiseen kilohintaan, enkä kelpuuttaisi edes ilmaiseksi. Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.com