tillinhaituva päältä unohtui |
Tämän alkuruoan valmistin, kun halusin jatkaa hyvää fiilistä. Toimi täydellisesti, sillä ravunpyrstöt sopivat ruokaan siinä missä katkaravutkin. Jos haluaa, voi avokadon kauhoa lusikalla kuoresta, kuutioida, maustaa limellä, sekoittaa kastikkeen kanssa sekaisin, laittaa takaisin kuoreen ja ravut päälle. Minusta tämä yksinkertaisempi on kauniimpi.
Ravunpyrstöillä täytetyt avokadot
4:lle
2 kypsää avokadoa
1 prk (200g) ravunpyrstöjä tilliliemessä
1 dl majoneesia
60 g piparjuurituorejuustoa
0,5 + 0,5 limeä mehuksi puristettuna
1 lime lohkoina
vähän tilliä koristeeksi
Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Sipaise kunkin leikkauspinnan päältä puolikkaan limenmehulla. Sekoita keskenään majoneesi, tuorejuusto ja puolikkaan limenmehu. Laita jokaiseen avokadoveneeseen pari reilua lusikallista kastiketta. Lado kastikeen päälle reilusti ravunpyrstöjä. Laita ylijäävät kastike ja ravunpyrstöt erillisiin pieniin kulhoihin tarjolle. Aseta limenlohkot tarjolle erikseen tai jokaisen annoksen viereen.
Kaunis kattaus ilman sitä tilliäkin ja varmasti herkullinen. :)
VastaaPoistaNiin ja hyvää hääpäivää teille. :)
Kuulostaa ja näyttää superhyvältä!
VastaaPoistaKiitoksia Mörkö ja Hanna :)
VastaaPoista