pikalämmitetty kesäkurpitsaspagetti sopii kastikkeen kera |
Samanlaisen kastikkeen voi tehdä myös graavilohesta, ihan vain vaihteluna graavatulle kalalle. Jouluna meillä on tarjolla vaikka kuinka paljon kalaherkkuja. Jos graavikalaa jää yli, teen vastaavan kastikkeen graavilohesta. Graavisiikaa ei yleensä jää yhtään yli.
Aurainen kylmäsavulohikastike
300 g kylmäsavulohta siivutettuna
100 g purjoa siivuina
1 dl Aura-juustoa muruina
2,5 dl kermaa
(8 kirsikkatomaattia lohkoina)
1 rkl sitruunamehua tai tilkka valkoviiniä
mustapippuria
Kuullota purjosilppua pannulla. Lisää joukkoon lohi ja kerma (ja tomaatti). Keitä kastiketta viitisen minuuttia. Lisää lopuksi auramuru, sekoittele vähän. Mausta sitruunalla ja mustapippurilla. Tarjoa mahdollisimman miedon lisukkeen kera, koska kastike on suhteellisen suolaista.
Onpa ihanan kuuloista, menee testaukseen :)
VastaaPoistaKiitos myös kaikista muista resepteistä mitä täältä löytyy, mukavaa vaihtelua omaan arkeen!
mehilainen75: kiitos :)
PoistaKokeillaan! Onko tuo kesäkurpitsaa siinä alla? (olikos se zucchini kesäkurpitsa?)
VastaaPoistaHups, luin uudelleen ja siellähän se sanotaan kuvan alla. :-)
VastaaPoistaJuu, oikein huomasit. Kesäkurpitsa kannattaa jättää kivan napakaksi joko höyryttämällä, pikapaistelulla tai mikrossa käyttämällä. Kuumentaen vain sen verran, että lämpenee.
PoistaAura ja kylmäsavulohi, parasta ! Ja hei lopeta näitten herkkuohjeiden laittelu heti ! Noi simpukat pestolla sun muut kun täällä on yksi blogin seuraaja joka ei tiedä koska ihmeessä ehtii seuraavan kerran omassa keittiössä pyörimään :D
VastaaPoistaMilma: ihana, että tykkäät :)
PoistaVälillä olen ihan huolissani, postaanko liian arkipäiväisiä itsestäänselvyyksiä tänne blogiini. Mukava kuulla, että miellyttää :)