sunnuntai 15. tammikuuta 2012

The sweetest blog -tunnustus


Olen aivan tohkeissani! Sain Katjalta Ilon vuosi -blogista blogielämäni ensimmäisen tunnustuksen: the sweetest blog. Nöyrin mielin otan sen vastaan, mutta hirmuisan iloisena siitä, että Hiidenuhman keittiö on koskettanut. Vau ja lämmin kiitos :)

Tunnustukseen kuuluu kaksi osaa. Vastataan samoihin kysymyksiin kuin tunnustuksen antaja on jo vastannut ja toiseksi annetaan tunnustus seuraaville onnekkaille :)


Minun vastaukseni:

1. Lempiväri: sininen yhdessä valkoisen kanssa
2.  Lempieläin: maatiaiskissat ja poodelit ;)
3. Lempinumero: poikasen pelinumero tietenkin eli 30
4. Paras alkoholiton juoma: vesi
5. Facebook tai Twitter: Facebook ja siellä myös Hiidenuhman keittiössä -sivut 
6. Intohimosi: perhe, lukeminen, keittokirjat, kokkailu ja maailmanparantaminen
7.  Lahjojen antaminen vai saaminen: saaminen on kivaa, mutta vielä hauskempaa on antaa ajatuksella tehtyjä tai hankittuja lahjoja
8. Mieleisin kuvio tai muoto: sydän
9. Paras päivä viikossa: lauantai - aika perheen kanssa
10. Lempikukka: valkoinen iso orkidea


Katjan Ilon vuosi -blogi on juuri sitä, mitä mielestäni the sweetest blog -tunnustus ilmentää. Ihana ja elämänmyönteinen blogi. Nyt kun vuorostani saan antaa tunnustuksen eteenpäin, pidän tärkeänä korostaa sitä positiivisuutta ja muiden kannustamista, jota tunnustuksen saavat blogit edustavat.

Kaksi blogia, joille annan the sweetest blog -tunnustuksen ovat ensimmäiset blogiystäväni:

Ahmija
Karppaus ja perhe

Ahmija on auttanut minua superkiltisti lähes kädestä pitäen blogiasioissa, vaikkemme ole ikinä tavanneetkaan. Hän on lisäksi kannustanut ja opastanut minua, kouluttamatonta kotikokkia ruoanlaitossa, kun en jotain asiaa tiedä tai osaa. Ahmijan blogi on lisäksi visuaalisesti upea ja korkeatasoinen ruoka- ja olutblogi.

Karppaus ja perhe -blogin Kotiäiti on sydämellisin blogiystäväni, mitä löytyy. Hän kertoo blogissaan ruoanlaitosta lasten kanssa, pihapiirin eläimistä ja niiden hoidosta (eläinten koko elinkaaresta). Sellainen maanläheinen ja myönteinen blogi. Niin ja Kotiäiti laittaa blogiinsa tietenkin mainiot reseptinsä.

Kolmannen, muttei yhtään vähäisempänä, annan tunnustuksen ystävälleni ja blogiystävälle:

Campasimpukka

Campasimpukka antaa viisaita neuvoja ja nokkelia ajatuksia kommenteissaan. Välillä mietin postausta kirjoittaessa, että tämä minun täytyy korjata, muutoin Campasimpukka "puuttuu" asiaan. Muistan kouluajoiltamme kerran, kun kerroin C:lle käyneeni sienessä. C kysyi minulta, millaista on olla sienen sisällä ;) Campasimpukalla on mahdottoman kauniita kuvia blogissaan, hän haastaa itsensä tekemään ruokaa ja muita herkkuja sen mukaan, missä kulloinkin on pyöräilykilpailuita. Ts. reseptejä eri maateeman mukaan ja lyhyitä selostuksia pyöräkilvasta. 

Kiitos vielä kerran Katjalle! Positiivisia fiiliksiä kaikille lukijoille ja bloggareille!

11 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika, minä en ollenkaan tiedä miten tämä blog-tunnustus toimii. Ole kiltti ja kerro minulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Campasimpukka: eihän minullakaan aikasempaa kokemusta blogi-tunnustuksista ole ;)

   Käsittääkseni teet blog-tunnustus -postauksen, jossa vastaat samoihin kysymyksiin kuin minäkin ja annat samalla tunnustuksen eteenpäin mieleiselle blogille.

   Hyviä vinkkejä tähänkin kiperään pulmaan otetaan vastaan.

   Poista
  2. Vielä yksi lisäys:

   Niin ja laitat mukaan tunnustuksen kuvan, joka ei siis ole omani enkä tiedä sen alkuperää.

   Poista
  3. Okei, minä yritän :) Miten sen kuvan saan mukaan? (nolo)

   Poista
  4. Campasimpukka: tuota noin. En tiedä miten se oikeasti kuuluisi saada mukaan, mutta minä maalasin sen ja kopioin tunnustuksen antajan sivulta :S (vähintäänkin yhtä nolona)

   Poista
 2. Kaunis kiitos kauniista sanoistasi Hiidenuhma! Olen iloinen että olen löytänyt blogisi - ja sinut!
  En tiennytkään, että sinulla on myös Facebook-sivu - sielläkin nähdään siis!

  Eikä teidän tarvi olla yhtään nolona, ei se nyt niin helppoa aina ole ;-) Kuvan saa mukaan vaikka noin miten Hiidenuhma kertoo, tai sitten kopioimalla sen omalle koneelle ja liittämällä "normaalisti" blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Juu, on minulla Hiidenuhman keittiössä siellä FB:ssä, mutta en ole osannut linkittää :(

   Poista
 3. Ooh! Suurkiitokset ihanalle Hiidenuhmalle!! Yritin juuri tässä yhtenä päivänä selittää puolisolle, että on hassua, miten blogiystävistä voikaan tulla niin tärkeitä, vaikkei heitä koskaan olisi oikeasti tavannutkaan. On aivan korvaamatonta voida vaihtaa ajatuksia ruokaharrastuksesta virtuaalisesti, puhumattakaan niistä kallisarvoisista neuvoista ja kokemuksista joita näiltä tärkeiltä ihmisiltä saa! Et oikeasti uskoisi, kuinka monet karppi-leivontakokeiluni ovat päätyneet ensiksi kirosanoihin, mutta sitten lopulta onnelliseen huokailuun kun olen luovuttanut ja hakenut oikean ja takuulla hyväksi testatun reseptin erään Hiidenuhman keittiöstä;) Kiitokset sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahmija: Ei kestä kiittää. Mukava kuulla, että blogiystävyys on vuorovaikutteista, etten minä ole pelkästään saamapuolella :)

   Poista
 4. Kiitos Hiidenuhma!!!
  Olitpa kirjoittanut kauniisti! Ihan tässä liikuttuu.
  Pitääpä käydä tuolla facebookinkin puolella katsomassa. olen koittanut opetella käyttöä :)

  Mukavaa Tiistai päivää!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...